Ögrencilerimiz
Özel Aktivitelerimiz
Atölyelerimiz

HAKKIMIZDA

Her birey farklıdır. Her biri farklı mizaç ve fıtratta olan çocuklarımızı, gençlerimizi zorlamadan, örselemeden gelişim basamaklarına uygun olarak yetiştiriyoruz.
Bizim için her çocuk özeldir.
Eğitim anlayışımız sevgi ilgi ve güven odaklıdır.
Sonucu değil süreci önemsemekteyiz. Bu süreç içerisinde sevgi, saygı, açıklık ve en önemlisi güven esastır.
Eğitim programımızda çocuklarımız bizler için birer öğrenme kâşifidir. Çocuklarımıza kendilerini keşfedecekleri ortamlar ve materyaller sunarak kendilerini anlamaları, tanımaları ve ifade etmelerini sağlıyor, gözlemliyor ve onların ihtiyacı olan eğitimi vermeye çalışıyoruz.
Bizler çocuklarımıza zaman zaman neyi nasıl yapacakları konusunda yol gösteriyor ama asla onların yerlerine geçmiyoruz.
Okullarımızın fiziki mekânları öğrencelerimizin her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek materyaller ve sınıflar ile düzenlenmiştir.
Eğitim yolculuğu tesadüflere bırakılmayacak kadar ciddi bir konudur biz Ns Eğitim Kurumları olarak kaliteli ,birikimli ,inançlı eğitim kadrosu yardımı ile hayatlarının ve geleceklerinin ilk adımlarında birlikte olmak dileği ile sizi okulumuzda ağırlamaktan mutluluk duyarız.

YÖNETİM

2018 Yılında kurulan NS EĞİTİM KURUMLARI, hedeflediği çizgide ilerlemek için sürekli öğrenen ve kendini yenileyen bir vizyona sahiptir.

Mesleğinde, daima çocuk odaklı ilerleyen öğrenmeyi, öğretmeyi ve kendini  yeni bilgiler ışığında yenilemeyi seven, seçkin öğretmen kadromuz rehberliğinde öğrenme ortamlarımızı güncel teknolojiyle ve öğrencilerimizin gereksinimlerine uygun biçimde yapılandırıyor, yeniliyoruz.

Temelinde sevgi olan eğitim yaklaşımımız ile ne istediğini bilen ilmi bir bakış açısına sahip  üreten bir neslin tohumlarını birlikte atmak için en değerli varlıklarımız olan tüm çocukları ailemizin bir parçası olmaya davet ediyoruz.

EDA NUR KOÇER

Kurucu MÜDÜR

VİZYONUMUZ

NS Eğitim Kurumları Olarak Felsefemiz;
Eğitim anlayışımız ile çocuklarımıza kendini tanıyacakları, keşfedecekleri, yaparak yaşayarak öğrenecekleri bir eğitim ortamı hazırladık.
Her çocuk biriciktir ülküsünden yola çıkarak gelişim düzeyleri ve ilgi alanlarına göre eğitimler düzenleyip, bilimsel bilgi ve değerler eğitimimize önem vererek her öğrenciyi yetenekleri doğrultusunda başarıyı kılmayı amaç edindik. Bu doğrultuda bilgisi, deneyimi, davranışları ile kendisine ve topluma fayda sağlayacak, ahlaki ve vicdani sorumlulukların farkında olan, insanlığa gerçek iyilik yolunda hizmet edecek cesur ve lider ruhlu bireyler yetiştiriyoruz. Kişiliği ile sevgi, şefkat, hoşgörü, saygı ilkelerinin ışığını yansıtarak doğru işleyen vicdan sistemi ve yenilikçi anlayışa sahip düşünceleri ile insani değerleri yücelterek örnek bir insan olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Çevresini kandiller gibi aydınlatıp sevginin ışığı ile kalplerine dokunarak Eğitim yolculuğumuzda bizlerle birlikte ışık saçmaya davetlisiniz.

EĞİTİM MODELİMİZ

NS EĞİTİM KURUMLARI Olarak öğrencilerimizin; tek bir bakış açısıyla değil, farklı bir çok bakış açısı ile eğitim yolculuğuna çıkmalarını hedeflemekteyiz.

Bu yolculukta hedeflerimiz:

Araştıran, sorgulayan, düşünen, bilgili, üreten, iletişim kurabilen, açık görüşlü, duyarlı, vicdanlı, merhametli ve yenilikçi bireyler yetiştirmek için  birebir ilgiye dayalı rehberlik denetiminde mentörlük sistemimizle çocuklarımızın her konuda yeterliliklerini geliştiren bir yaklaşım benimsemekteyiz.

EKİBİMİZİ TANIYIN

Ekibimize Katılın